Fejlmeddelelse

  • Filen kunne ikke oprettes.
  • Filen kunne ikke oprettes.

Hvidovre Cup - Program

Der er i år 20 hold tilmeldt, hvilket passer fint til en turnering på 4 baner.
Spillesystem: Holdene inddeles i 4 grupper på hver 5 hold. Der spilles 4 indledende kampe – alle mod alle - i hver gruppe. Sejr giver 2 point, uafgjort 1 point. I tilfælde af et hold opgiver en kamp før tid, noteres det tabende hold for 1 tabt ende op til 7 ender.
Efter grundspillet i grupperne rangeres holdene, efter følgende princip:
Point, Indbyrdes opgør, Negative ender (*), Sten.

Der spilles på tid i alle indledende gruppe kampe, efter 90 minutter lyder der et signal, herefter spilles den igangværende ende + 1 ende mere.

Nr. 1 og 2 fra hver gruppe spiller kvartfinale i HCC-Cup og nr. 3 og 4 fra hver gruppe spiller kvartfinale i Småstens-Cup. I kvartfinalerne krydses puljerne, så A1 spille mod B2, B1 mod A2 osv. (se skema).
De tabende hold fra kvartfinalerne er ude af turneringen.
Alle kampe i slutspillet (modsat gruppespillet) spilles over max 8 ender + eventuel ekstra ende. Af hensyn til spilleplanen spilles der dog fortsat på tid, så efter 100 minutter lyder der et signal, herefter spilles den igangværende ende + 1 ende mere, + eventuel ekstra ende.

Opstår der tvivlsspørgsmål eller tvister undervejs i turneringen, er det turneringsledelsen der har ansvar og kompetence til at beslutte hvad der er ret og rimeligt.

(*) Negative ender. Det betyder at der rangeres efter de ender holdene har fået imod sig, ikke de ender som holdene har vundet.