hcc.dk

Junior information

Juniortræning
Der er juniortræning hver onsdag fra kl. 17.00 til kl. 20.00. Træningspas varer 1 ½ time. Aftal tid med din træner.
Hvis I vil reservere en bane udover denne træningstid, kan I booke tiden i træningsmappen i klublokalet. De etablerede hold kan herudover booke en fast træningstid. Henvendelse om dette til Allan. E-mail: Allan@hcc.dk

DCA, Danish Curling Academy
Danish Curling Academy er Dansk Curling Forbunds nye satsningspulje for curlere som har lyst til at yde en ekstra indsats for at nå til tops. DCA er inddelt i 3 niveauer, lige fra de helt nye spillere til hold som satser på at deltage ved store internationale mesterskaber såsom JVM, EM og VM. 
Læs mere om Danish Curling Academy eller kontakt Dansk Curling Forbund på deres hjemmeside.

Curlingkort
Curlingkort er – efter mange års pause – endelig tilbage, og er en mulighed for vores juniorere til at dyste individuelt med sig selv og mod hinanden i en hyggelig konkurrence med præmier.

Udstyr
Det er muligt for nye juniorer at låne curlingsko og curlingkoste i klubben. Dog minder vi om, at dette udstyr primært er til nye spillere, så de der har spillet 1-2 år må anskaffe sig eget udstyr. 

Mail og mobilnumre
Juniorudvalget vil gerne have mail og mobiltelefonnumre på alle juniorspillere. Det er for at styrke informationen til jer, sende nyheder, minde om tilmeldingsfrister, aflysninger eller anden information som er vigtig for jer.
Mailadresse og numre kan afleveres til et af Juniorudvalgets medlemmer.
 
Spørgsmål 
Har du nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte en fra udvalget:

Lone Marcussen: 51861309
Kongemosen16@vip.cybercity.dk

Allan:   20241678
allan@hcc.dk

Wagn:  40362151
wagn.h88@gmail.com

Walther:   51184028
walther@hcc.dk

 

Venlig hilsen
Juniorudvalget