hcc.dk

CURL'N FUN

Information om Curl'n Fun

VI ÅBNER FOR BOOKINGER FOR DEN KOMMENDE SÆSON I STARTEN AF MAJ. HVIS DU VIL SKRIVES OP, SÅ VI KONTAKTER DIG, NÅR SYSTEMET ER ÅBENT IGEN, KAN DU SKRIVE TIL BOOKING@HCC.DK

Hvidovre Curling Club byder velkommen til Curl’n Fun, der afvikles i samarbejde med Frihedens Idrætscenter.

Prisen for et arrangement er kr. 2.000,- pr. bane med plads til 2 til 10 personer (optimalt 8 personer) i 1 time og 45 minutter. Prisen inkluderer leje af udstyr og instruktør. Instruktøren vil give jer en kort instruktion og derefter hjælpe jer i gang med at spille.

Curl’n Fun arrangeres fredage med start kl. 16:00 og kl. 18:15 og lørdage med start kl. 10:00, kl. 12:30 og kl. 15:00 i hele sæsonen, der løber fra ca. 1. september til ca. 1. april.

Tryk på “Booking” til venstre i menuen for at booke et arrangement. I kan senest booke et arrangement 14 dage før, I skal spille.

Har I spørgsmål eller ønsker at sende en forespørgsel på et arrangement uden for almindelig curl’n Fun tid, kan dette ske på følgende mail-adresse: booking@hcc.dk. 

Påklædning:

I skal have varmt samt løst og bekvemt tøj på – f.eks. en træningsdragt eller træningsbukser og en sweatshirt. Det kan også være en god idé at medbringe handsker.

Der er omklædningsrum i curlinghallen.

Udstyr:

Til at spille curling bruges granitsten og koste. Stenene ligger altid klar på banen. Der lånes specielle curlingsko og koste i klubben.

Mad og drikke:

I curlingklubben er der en bar, hvorfra man i varmen kan sidde og kigge på banerne og dem der spiller, mens man nyder en kold eller varm genstand.

Baren har et udvalg af kolde og varme drikke samt snacks og slik.

Baren har åben før, under og efter jeres arrangement. Baren åbner 30 minutter før dagens første arrangement og lukker 30 minutter efter sidste arrangement.

Egne drikkevarer må derfor ikke medbringes i curlingklubben. Det bemærkes endvidere, at drikkevarer ikke må tages med ud på banerne af sikkerhedsmæssige årsager.

Baren sælger ikke mad, men hvis I har lyst til at kombinere Curl’n Fun med spisning, kan I evt. kontakte restauranten, der ligger i Frihedens Idrætscenter:

Restaurant Halvleg

Tlf.: 36 78 79 51
http://www.restauranthalvleg.dk

Øvrige faciliteter:

Ud over curlinghallen findes der i Frihedens Idrætscenter restaurant, svømmehal, boldhal, skydebane, teatersal og skøjtehaller.

Adresse:

Frihedens Idrætscenter
Hvidovrevej 446
2650 Hvidovre
Tlf.: 36 78 79 77 (Idrætscenteret)
Tlf.: 36 77 33 70 (Curling klubben)

Transport:

S-tog: linje A til Friheden Station

Bus: 4A, 121, 132 eller 200S

Parkering: Det er muligt at parkere ved Frihedens Idrætscenter.

Aflysning:

Afbestilling af baner skal ske i bookingsssystemet senest 2 uger inden arrangementet. Ved afbestilling mindre end 2 uger før arrangementet kan beløbet ikke refunderes.

Ved rettidig afbestilling vil det indbetalte beløb blive returneret, med fradrag for et annulleringsgebyr på kr. 200,00.