Fejlmeddelelse

  • Filen kunne ikke oprettes.
  • Filen kunne ikke oprettes.

Om HCC

Hvidovre Curling Club er en af landets største og mest vindende curling klub gennem tiderne. HCC's hold har opnået medaljer ved Vinter OL samt verdens- og europamesterskabstitler. HCC har landets stærkeste ungdomsafdeling.

Der er altid mange aktiviteter i klubben, bl.a. klubbens årlige internationale turneringer, Hvidovre Cup og Høst turnering, med deltagelse af i alt 48 hold - både motions og elite - fra hele norden.

Derudover stiller Hvidovre Kommune i et tæt samarbejde med Hvidovre Curling Club isen til rådighed for stævner under Dansk Curling Forbund, herunder DM og udtagelse til EM.

Internt i klubben afvikles hvert år klubmesterskabet for både juniorer og seniorer, klubaftener/åbent hus, hvor der spilles på blandede hold og kurser i såvel teknik og taktik.

Du er altid velkommen til at komme forbi på en træningsaften og se om curling skulle være den rigtige sport for dig! Vi tilbyder nye interesserede at de kan komme og prøve at spille curling på torsdage kl. 20:00-21:30. Børn kan prøve om onsdagen kl. 17.00 -18.30. Prøvetræning er efter nærmere aftale. Skriv til hcc@hcc.dk.

Bestyrelse 2015/16

Formand:
Allan Holm Pedersen
E-mail: allan@hcc.dk

Sekretær:
Lene Nielsen
E-mail: lene@hcc.dk

Kasserer:
Martin Høgh
E-mail: martin@hcc.dk

Øvrige bestyrelsesmedlemmer:

Carsten Blom
E-mail: carsten@hcc.dk

Brian Nielsen
E-mail: brian@hcc.dk

Lone Marcussen
E-mail: lone@hcc.dk

Walther Hørmark
E-mail: walther@hcc.dk